Előzetes letartóztatás Németországban

Előzetes letartóztatás Németországban

Előzetes letartóztatás Németországban – hogy tudunk segíteni

Ha az Ön hozzátartozója előzetes letartóztatás Németországban alá került Németországban, akkor tapasztalatunk szerint nagyon fontos, hogy Ön találjon valakit, aki igazán tud tanácsot adni, még hozzá magyarul. 

Mi tudjuk, hogy ez egy nagyon nehéz helyzet Önnek és szívesen segítünk ilyenkor.

Mi az első lépés?

Vegyék fel a kapcsolatot velünk.

Mi adunk első tanácsot éd felvilágósítást, általában ez már hozzájárul ahhoz, hogy a család egy kicsit meg tud nyugodni.

Ha Önök akarják, akkor felvesszük a kapcsolatot a kirendelt védővel, hiszen mindenkinek, aki előzetes letartoztatásban van Németországban, ki kell rendelni egy védőt.

Ha azt akarják, hogy én képviselem az illetőt, akkor felveszem a kapcsolatot az ügyészséggel és megszerzem az engedélyt, hogy meglátogathassam a hozzátartozóját a börtönben.

Ha ő a látogatás alatt úgy döntött, hogy azt akarja, hogy én képviseljem őt, akkor aláír egy meghatalmazást nekem, amely alapján megszerzem az aktát.

Utána már többet tudunk, tudok alapos felvilágosítást adni Önnek (ha az ügyfél beleegyezik ebbe, különben a titoktartási kötelezettségem miatt nem lehet!) és tudok elkezdeni  tárgyalni  ügyésszel.

Erre az informávióra szükséges még minimum egy látogatás az ügyfélnél, utána már készen állunk a bírósági tárgyalásra – ha nem sikerülne megszüntetni az előzetes letartoztatást vagy akár az egész ügyet.

Nem akarom eltitkolni, hogy ez mind pénzbe kerül, még azt sem, hogy én kizárólag előleg alapján dolgozom. De a pénzről majd személyesen beszélünk, miután tudjuk jobban, hogy miről van szó.

 Ha Önök igényt tartanak a segítségemre, akkor itt tudják felvenni a kapcsolatot velem.

Dr. Donat Ebert

Ügyvéd - Rechtsanwalt (HU, D)

Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow